Μέθοδοι Πληρωμής

Οι μέθοδοι πληρωμής περιλαμβάνουν PayPal και πιστωτικές κάρτες.

Το PayPal είναι ένας ασφαλέστερος, ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων μέσω διαδικτύου. Όταν επιλέγετε το PayPal ως τρόπο πληρωμής, θα συνδεθείτε με τον ιστότοπο PayPal όπου μπορείτε να κάνετε την πληρωμή.

Το PayPal μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά αντικειμένων μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard, Discover και American Express), χρεωστικής κάρτας ή ηλεκτρονικού ελέγχου (δηλ. Χρησιμοποιώντας τον κανονικό τραπεζικό λογαριασμό σας).

Αφού δείτε τα στοιχεία σας στη σελίδα του καλαθιού αγορών σας, μπορείτε να κάνετε κλικ και να κάνετε check out με το PayPal. Τότε θα φύγετε από τον ιστότοπό μας και θα μπείτε στον ιστότοπο του PayPal.
Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο εάν δεν έχετε.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal όπως θέλετε σύμφωνα με τις οδηγίες στην οθόνη.
Συνήθως, ο ηλεκτρονικός έλεγχος PayPal θα διαρκέσει 3-5 εργάσιμες ημέρες για να επιβεβαιωθεί από το PayPal.

Οι λόγοι για τους οποίους προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το PayPal:

Η πληρωμή είναι ανιχνεύσιμη. Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας PayPal, μπορείτε να εντοπίσετε την κατάσταση της πληρωμής σας.
Όταν πραγματοποιείτε πληρωμή για την παραγγελία σας, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα στο διαδίκτυο (μπορείτε να μεταφέρετε απευθείας από τον τραπεζικό λογαριασμό σας).
Όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal, κανείς δεν θα βλέπει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, ο οποίος θα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο μη εξουσιοδοτημένης χρήσης.

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency